Какво се случва по света и у нас1. Украйна е загубила

...
Какво се случва по света и у нас1. Украйна е загубила
Коментари Харесай

Скандален Георги Марков! Какво каза за САЩ и Европа

Какво се случва по света и у нас

1.  " Украйна е изгубила 300 000 военнослужещи от нашата прокси война ". Казва го в прав текст по Fox News претендентът за президент на Съединени американски щати Едуард Кенеди-младши, племенник на убития президент Джон Кенеди, член на Демократическата партия, професор по право.
-->
2. В света тече могъщо антиамериканско обединяване под разнообразни формати - БРИКС на Китай, Индия, Русия, Бразилия и Южна Африка. ШОС отново на Китай, Русия, Индия, само че и с Иран, Пакистан, Саудитска Арабия, Казахстан, Лаос, Камбоджа, Беларус, Египет, Монголия, Азербайджан и други На портата са още дузина страни отпред с Турция и Израел.

Опитът да се изолира Русиа не съумя и това е голяма неточност на Байдън. Получи се нов голям полюс с многомилиардно население и военни и стопански запаси, каквито Съвет за икономическа взаимопомощ и Варшавския контракт нямаха.

3.Русия да не я мислим. Тя си откри необятен терен за съюзи. Лошото е, че за генерации напред християнството наподобява изгубено за Европа. Западната част е безнадеждно ислямизирана и потънала в третия пол и джендър идеологията. Западните водачи от дълго време нямат в речника си думата християнство.

4. Затова в петък папата се запътва за Будапеща, а в неделя пред неповторимия парламент ще направи невиждано молитва за мир в Украйна, а мотото на визитата е: " Христос е нашето бъдеще! "

Защо в Будапеща? Ами тъй като единствено Орбан приказва за мир и християнство от министър председателите в Европа. Пръв се опълчи на мигрантската вълна и хвърли Истанбулската спогодба от дълго време в Дунава. Прочее, съвсем няма маджарски град без католически университет или учебно заведение. Германски и френски католически фамилии започнаха да се преселват в Унгария - край Балатон, град Кестхей, са към този момент над 15 000.

В Англия кметът на Лондон е пакистанец, а министър председателят - индиец. Популярният публицист Дъглад Мъри споделя: " Дано не ни се постановат войни с тези страни ".

Въпрос на няколко десетилетия е етнически партии да ръководят Западна Европа - Африканско лято и Арабска пролет.

5. След посещаване в Пекин френският президент Макрон би канжаба:  " Европа да се разсъни, с цел да не стане васал на Америка ". Може би се е сетил за думите на Де Гол, че постоянно би трябвало да помним: " Американците не са европейци, а Англия е остров ".

6. В Америка, за разлика от европейската ислямизация, тече латиноамериканизация. Байдън си внася гласоподаватели. Миграцията е гигантска, престъпността - небивала, а организациите на Сорос уреждат латиното с бързо поданство. Сорос яхна прокуратурата от дълго време, а неговият прокурор от Манхатън потегли на политическа кавга с Тръмп по метод, чужд в американската история.

Каква история, откакто паметниците на президента Линкълн и военачалник Ли бяха изпотрошени.

7. У нас пък Бойко отива на лидерска среща с Политическа партия и Демократична България. Ами, какви водачи са Кирчо, Христо Иванов и Кокорчо от Делиормана с име Атанасов. Та те нямат партии, а НПО-та, Христо Иванов, да вземем за пример - Българският институт за правни начинания. Досега самодейностите им са две - промяна на Цацаров и промяна на Гешев с прокурори прогресисти, както заповяда обществено отпреди време Сорос.

Ако разделим 600 000 гласа на седемте сякаш партии на Политическа партия и Демократична България се получава под 100 000 гласа на партия. Какъв срам! Ами то квадратчето " не поддържам никого " взе повече.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР